Leerboeken als cadeau voor de feestdagen

December is traditioneel de maand van de feestdagen. Met sinterklaas, de Kerstdagen en ook Oud & Nieuw staat deze maand in het teken van feest, en daar horen cadeau’s bij. Voor de hand liggende pakjes met daarin parfums, dvd’s etc zijn erg leuk, maar denk ook eens aan een cadeau waarmee u iemand vooruit kunt helpen; leerboeken bijvoorbeeld!

Met de Kerstdagen alweer bijna voor de deur is het tijd om te gaan nadenken over cadeau’s. Veel mensen komen met de familie of vrienden bij elkaar om te eten maar ook om elkaar een cadeau te geven. En wat is er leuker om te geven dan iets waarmee hij of zij zich verder kan ontwikkelen?

Leerboeken

Wil je verder komen in je werkgebied? Dan zijn leerboeken erg leuk om cadeau te krijgen, deze kunnen je snel verder helpen in je carrière. Ook een hobby als computers, software of economische onderwerpen kan naar het volgende niveau worden getild met deze materie – leuk om te geven en leuk om te krijgen.

PC boeken

Veel mensen zijn dagelijks bezig met hun PC of laptop, vooral zakelijk maar ook privé zijn we daar iedere dag druk mee. Er is een ruim assortiment PC boeken die ons daarbij kunnen helpen. De meeste software die we gebruiken heeft veel meer mogelijkheden dan dat we benutten, door het lezen van boeken over bepaalde software of een werkgebied, kunt u alles halen uit de software die u gebruikt. Ook in uw carrière kunt u daarvan dus profiteren, het zal uw ontwikkeling in uw werkgebied versnellen – een perfect cadeau voor de feestdagen dus!

Over Brinkman Uitgeverij

Brinkman Uitgeverij is een educatieve uitgeverij, oorspronkelijk gespecialiseerd in uitgaven op het gebied van ICT en ICT-toepassingen. Door de uitbreiding van ICT-toepassingen is ook het fonds inmiddels breder opgezet.

Naast lesmateriaal voor de MBO-ICT opleidingen ontwikkelt Brinkman Uitgeverij uitgaven gericht op de sectoren Financiële Beroepen en Handel.

 

Dit bericht is geplaatst in Lezen en Boeken met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.