Mansukh Patel

Halverwege de jaren 50 van de vorige eeuw werd in Afrika Mansukh Patel geboren. Zowel zijn vader als zijn moeder komen uit India. Op jonge leeftijd leerde hij al om van veel verschillende bevolkingsgroepen te houden en hen te bewonderen om wie ze zijn. Al snel verhuisde Mansukh Patel van Afrika naar Engeland. Op dat moment was hij nog maar een klein jongetje. Maar kleine jongetjes worden groot en Mansukh ging, toen hij eenmaal ouder was geworden, studeren. Hij besloot wel gewoon in Engeland te blijven. Zijn studie was namelijk aan de universiteit in Wales.

Wat doet Mansukh Patel?

Op het moment dat hij ging studeren begon hij erg veel interesse te krijgen voor gezondheid. Hij wilde ontdekken hoe mensen op een goede wijze gezond en gelukkig kunnen zijn. Mansukh Patel koos er voor om zich helemaal in dit onderwerp te gaan verdiepen. Met zijn kennis op dit gebied wilde hij erg graag zo veel mogelijk andere mensen beinvloeden zodat ook zij op deze goede manier in het leven zouden komen te staan. Hij heeft dus een overduidelijk doel voor ogen waar hij zich met hart en ziel voor inzet.

Zijn inspiratie

U begrijpt dat ideeen niet zomaar uit de lucht komen vallen. Dit geldt natuurlijk dus ook voor Mansukh Patel. De natuur is voor hem dan ook een bron van energie. Hij is dol op wandelen en bergen beklimmen. Zijn plan om de opvattingen die hij heeft te delen uiten zich onder andere in boeken, Cd’s en Dvd’s over meditatie en yoga. In de boeken brengt hij zijn leefstijl over met de bedoeling dat de lezer uiteindelijk beter in zijn of haar vel zit na het lezen.

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding. Bookmark de permalink.