Mazda 2 1.3 Cool Bi-Fuel Wegenbelasting vrij met 1.563 euro korting

Een nieuwe auto kopen is niet altijd zo simpel als het lijkt, het is niet zoals even naar de winkel lopen, iets uitkiezen en dan weer lekker naar huis. Bij het kopen van een nieuwe auto komt er meer bij kijken. Mensen moet rekening houden met veel verschillende zaken: financiën, ruimte, gezinssituatie, kleur, elektronica in de auto, brandstof verbruik, maandelijkse onkosten enzovoort. Mocht u overwegen om een nieuwe auto te kopen, dan is het verstandig om de lopende aanbiedingen op 1DayCar.com te bekijken om een goede deal te sluiten. De nieuwe auto kopen site 1DayCar.com heeft elke dag een nieuwe aanbieding beschikbaar waarnaar u kunt kijken om de juiste aankoop te kunnen doen.

In verband met het drukke verkeer in de stad, de economische crisis en wegenbelasting/verzekeringskosten, kiezen veel mensen tegenwoordig voor een kleine, zuinige auto. Mensen willen ook zo min mogelijk onderhoud aan hun auto, het leven is al druk genoeg tegenwoordig, dan zit u er niet op te wachten om steeds naar de garage te moeten gaan voor een onderhoudsbeurt.

Waarom is de Mazda 2 1.3 Cool een voordelige aankoop?

Er zijn duizenden soorten auto’s waar u uit kunt kiezen, daardoor zijn particulieren auto kopers het overzicht kwijt. Welke auto past het beste bij uw gezinssituatie? En past het ook bij uw budget?

Door onderstaande vragen te beantwoorden zult u snel genoeg ondervinden welke auto het beste bij u past:

 

– Met hoeveel volwassen en kinderen zit u in de auto?

– Hoe vaak wordt de auto dagelijks/wekelijks gebruikt?

– Wat is voor u belangrijk (luxe, ruimte, veiligheid, airbags, kosten)?

– Wilt u een auto kopen die u in één keer moet aflossen of één met alternatieve betaalmogelijkheden (in termijnen bijvoorbeeld)?

 

Als u kosten wil besparen op brandstof en op wegenbelasting dan is de nieuwe Mazda kopen de beste oplossing. De Mazda 2 heeft 3 jaar fabrieksgarantie tot maximaal 100.000 km, die bovendien erg zuinig rijdt en wegenbelastingvrij is.

U kunt bij de aankoop van de Mazda 2 de keuze maken om de 2de helft pas over een jaar te betalen. U kunt gebruik maken van de aanbieding en krijgt 1.563 euro korting als u zich nu aanmeldt op de nieuwe auto kopen site 1DayCar.com. Een Mazda kopen op 1DayCar.com zal uw portemonnee veel plezier doen. Ook omdat deze Mazda 2 gegarandeerd jaren lang mee zal gaan.

Snel uw oude auto verkopen en gebruik maken van de Mazda2 aanbieding

Als u nog een oude auto bezit waar u het liefst zo snel mogelijk vanaf wilt dan kunnen wij u daar ook bij helpen. U kunt uw oude tweedehands auto verkopen op de auto inkoop site ikwilvanmijnautoaf.nl, u ontvangt binnen 48 uur al een bod. Op de dag van de sleuteloverdracht krijgt u contant geld van het auto inkoop bedrijf, wat u vervolgens in uw nieuwe Mazda 2 kunt inversteren.

 

Dit bericht is geplaatst in Financien, Maatschappij, Overig met de tags , , , . Bookmark de permalink.