Mediation op de vereniging

Afgelopen jaar heeft bij ons op de hockeyvereniging iets heel erg merkwaardigs plaatsgevonden. Jarenlang had de trainer van het eerste elftal geen contact met zijn zoon, omdat zij ex-vrouw dit niet goed vond. Dit omdat de trainer van het eerste elftal jarenlang een drugsverslaving had, en niet omkeek naar zijn gezin. Tegenwoordig is dit helemaal veranderd, en is de man zich helemaal gaan richten op hockey, en is hij dus zelf tegenwoordig coach van het hoogste elftal. Dit leek voor niemand een probleem te zijn, totdat hij zijn ogen zoon in zijn selectie kreeg, een groot talent van de club. Dit leverde een heel groot probleem op, maar dankzij mediator Drenthe is dit toch positief afgelopen.

De mediatorpraktijk is ingeschakeld door de club zelf. Doordat dit een probleem was wat op heel de vereniging was opgevallen, heeft het bestuur besloten om dit met een mediator op te lossen. De vrouw werd samen met haar zijn op de vereniging uitgenodigd, terwijl de vader (coach) ook op datzelfde moment werd uitgenodigd. Ook de mediator hadden we op datzelfde moment laten komen, en vroegen we allereerst of beide partijen wel vrijwillig mee zouden willen werken. Dit wilde ze beiden, dus kon de sessie beginnen.

Inmiddels is alles weer gesust, en heeft de vader alweer contact met zijn zoon. Wil jij ook onder begeleiding van een mediator een probleem oplossen? Neem dan contact op met mediator Assen.

Dit bericht is geplaatst in Maatschappij, Relatie en Familie. Bookmark de permalink.