Mijn vader en zijn abonnement

Mijn vader is heel erg handig met zijn handen, maar moet soms andere zaken nog net iets slimmer aanpakken. Zo ook met het afsluiten van een mobiel abonnement. Het is natuurlijk helemaal van dit moment. Een goede telefoon is tegenwoordig wel betaalbaar, maar een abonnement ervan is vaak maar de tweede vraag. Zo wilde hij een iPhone abonnement afsluiten, maar is het hem niet helemaal goed af gegaan.   

Onderzoek

Eerst heeft mijn vader een onderzoek gedaan. Hij wist niet goed wat er allemaal mogelijk was op het gebied van smartphone en abonnementen. Hij ging een beetje op het internet rond kijken en kwam er tot zijn grote verbazing dat er wel honderden verschillende abonnementen zijn. De één is met bel minuten en de ander is weer zonder.

De één is met internet en de ander weer niet.

Je hebt echt een groot scala aan verschillende soorten abonnementen. Je moet naar je eigen profiel kijken. Wat gebruik ik veel? Wat gebruik ik weinig? Wat heb ik wel of niet nodig?

Uiteindelijk is het helemaal goed gekomen met hem. Hij heeft een Sony Xperia abonnement afgenomen bij de lokale smartphone verkoper. Hij verkocht er ook handige abonnementen bij. Mijn vader wil namelijk het liefst persoonlijk contact en dat krijgt hij bij hem.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.