Moderne autosloperij online regio Den Haag en omstreken

Moderne autosloperij online regio Den Haag en omstreken

Van der Ven Auto’s B.V. is een erkend en betrouwbaar autodemontage bedrijf welke landelijk opereert via een uitgebreid online netwerk waarbij ook in de omgeving van Den Haag. Een online specialist in de inkoop van uw sloopauto of schadeauto en het leveren van originele kwaliteit gebruikte onderdelen in binnen en buitenland. Van der Ven heeft de laatste jaren veel geïnvesteerd in duurzame productie middelen, deskundig personeel, automatisering en een tevreden klantenkring.

Hoogwaardige sloopauto recycling en inkoop in Den Haag

Het bedrijf beschikt over een landelijk opererende ophaaldienst welke tevens dagelijks hartje Den Haag binnenrijden om oude of defecte auto’s ook wel in de volksmond sloopauto genoemd op te halen. Onze ophaalservice in Den Haag is volledig gratis. Daarnaast betalen wij vaak een royale contante vergoeding en verstrekken wij bij ophalen van uw auto direct een geldig RDW erkent vrijwaring bewijs. Daarna wordt uw voertuig vakkundig uit Den haag verwijdert en vervoert naar onze milieuvriendelijk autosloperij waarbij de milieubelastende materialen uit een auto verwerkt worden en onderdelen weer hergebruikt worden.

Groene originele gebruikte onderdelen snel uitleveren in Den Haag

Naast specialist in de inkoop en demontage van uw oude auto is Van der Ven ook gespecialiseerd in het uitleveren van geteste gebruikte auto onderdelen in Den Haag. Wij beschikken over een magazijn van 2700m2 waarbij de onderdelen zodanig opgeslagen worden dat deze in top conditie blijven. Tevens worden alle onderdelen van alle merken en bouwjaren uitvoerig getest en gecontroleerd op onze duurzame autosloperij. Hierdoor verlenen wij een standaard garantie van maar liefst 3 maanden.

 

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.