Mona Lisa en Laatste Avondmaal door geheime code aan elkaar gelinkt

Tekst- en onderzoeksbureau Duyo in Geldrop heeft ontdekt dat twee beroemde werken van Leonardo da Vinci met elkaar zijn verbonden door de lettercode LV. Al eerder ontdekte Duyo dat de code LV, die gerelateerd blijkt aan Maria Magdalena, door de eeuwen heen door verschillende beroemde kunstenaars gecodeerd is toegepast in hun werk.

Nu dezelfde code in twee van Da Vinci’s kunstwerken is aangetroffen, lijkt dat te bevestigen dat de Mona Lisa in werkelijkheid Maria Magdalena moet voorstellen (zonder zalfpot). Daarnaast wordt op het fresco Het Laatste Avondmaal met de figuur van Johannes zowel deze apostel weergegeven, als Maria Magdalena. Met andere woorden, twee personen in één! Hiermee borduurt Duyo Geldrop voort op Dan Brown’s visie in de Da Vinci Code en gaat Duyo feitelijk nog een belangrijke stap verder.

De ontdekkingen verschijnen aan het begin van de zomer in de debuutroman van Duyo Geldrop. Voor de historische achtergronden van de roman is Duyo onlangs alvast een informatieve website gestart. Het is de bedoeling dat vanuit de roman in dialogen naar de website wordt verwezen; een interactieve opzet dus.

Lees meer over Duyo’s ontdekkingen op http://www.schilderscode55.nl/mona-lisa-en-laatste-avondmaal-door-code-aan-elkaar-gelinkt/ en op http://www.schilderscode55.nl

Einde persbericht

Contactinformatie:
Duyo
Piet Heinstraat 36
5666 EZ Geldrop
email: service@duyo.nl

www.schilderscode55.nl
KvK Eindhoven nr 53158946

Dit bericht is geplaatst in Lezen en Boeken. Bookmark de permalink.