motorrijden in Frankrijk

Welkom op onze speciale “Tour de France”. Graag nodigen wij u uit voor motorrijden Frankrijk een Rondleiding door onze prachtige naburige land en geven u enkele van de mooiste regio ‘ s van Frankrijk. Misschien is het aan ons, je smaak een vakantie in “l’hexagons” te maken of u van plan bent al en ons te informeren over de mogelijke bestemmingen.
Frankrijk ligt in West-Europa, begrensd door, onder andere, Duitsland en biedt een landschappelijke, culturele en historische alles wat je je kunt voorstellen. De Meerderheid van de oppervlakte van Frankrijk is van vlaktes en glooiende heuvels, de kustgebieden in het Noorden aan het Kanaal in de Normadie en Bretagne en in het Westen en de Atlantische oceaan. Lange witte zandstranden motorrijden Frankrijk\ trekken in de zomer, het strand liefhebbers. In het zuidelijke centrum van Frankrijk is gelegen in het Centraal massief, een bergachtig gebied met Mittelgebirgskarakter. De hoogste berg van de Regio is de Monts Dore met 1886 meter hoogte. Het Centraal massief behoort tot de beroemde vulkanische de Auvergne. Is beperkt tot het Centraal massief van de steden Limoges, Lyon en Toulouse. De afzonderlijke regio ‘ s van Frankrijk polariseren door hun geografische en natuurlijke verschillen en eigenaardigheden. Veel toeristen enthousiast over mooie natuur van de Provence. Anderen houden van de sensatie van het Onherbergzame en sleep de bergen van de Alpen en de Pyrenee├źn, in de voorkant van.. Vele lokken van de kastelen van de Loire of de Perigord Frankrijk.

Accommodatie in Frankrijk, het is de vrije keuze. Het aanbod varieert van de kamers van het hotel of in de Suite van het hotel, vakantiehuis, Frankrijk, bed en Breakfast en appartement tot mooie campings. Camping Frankrijk Corsica vakantie – de vakantie met de natuur, in de natuur.

Dit bericht is geplaatst in Reizen en Vakantie. Bookmark de permalink.