Motorvakantie naar Schotland

De Beste Tijd Voor Een Bezoek aan motorreis Schotland.
Schotland heeft een gematigd klimaat, maar het klimaat in het hele land is zeer variabel. Verrassend warm voor de breedte is het weer in het gebied van de Atlantische oceaan. Maar kortom, het is in Schotland, een beetje kouder dan z. Net als in Engeland. Echt koud kan worden, voor. B. in de Grampian Mountains, waar de Kälterekord op -27 graden. In de zomer kan worden bereikt in Schotland in het gemiddelde van de 18 graden. De hoogste temperaturen van 33 graden zijn mogelijk.
In het Westen van Schotland is het altijd iets warmer dan in het Oosten, maar in het Westen tot aan de Hooglanden, regent het motor Schotland het meest. Sneeuwval is in Schotland, meer zelden, in de hoger gelegen gebieden in de Winter, nog maar eens, met sneeuwval verwacht, vooral in de laatste paar jaar was er een verrassend sterke sneeuwval. Laatst verrast Schotland met een extreem gewelddadige begin van de winter op 31. Maart 2010, met name in de Hooglanden en een ernstige handicap.

De beste tijd om te bezoeken is waarschijnlijk de maanden mei, juni en September. Dan is het weer relatief stabiel is (als je in Schotland kunt spreken). In principe is het ook in Schotland in de zomer van juni tot augustus zijn de piek toeristische seizoen. Het weer is erg leuk, maar het is ook erg druk en de accommodaties zijn goed geboekt. In de Hooglanden, moet men in de zomer weer met de vervelende Muggen verwachten.. Het zijn in het voorjaar en in het najaar van minder actief. Gezien op deze manier kan de lente en de herfst zijn heel goede reistijd voor Schotland. Interessant maanden zijn mei en September, en het kan meestal koeler dan in de September.

Dit bericht is geplaatst in Reizen en Vakantie. Bookmark de permalink.