Naar de tandarts

Ik vind het altijd fijn als je bij 1 instantie voor verschillende zaken terecht kunt. Ik heb het liefste zo min mogelijk verschillende plaatsen waar ik heen moet. Net als een winkelcentrum, alles lekker onder 1 dak, alles bij elkaar en makkelijk te bereiken.

Ik moest op zoek naar een nieuwe tandarts vanwege het verhuizen naar Utrecht, ik kwam terecht op de website van tandartsenpraktijk Staalwijk. Ik zag dat je hier voor meerdere zaken terecht kon en dat trok mijn interesse natuurlijk heel erg.

Verschillende afdelingen

De praktijk bestaat uit 3 tandartsen, een mondhygieniste, een  preventie assistente en 4 tandartsassistentes. Naast algemene tandheelkunde,endodontologie en parodontologie zijn zij ook gespecialiseerd in de implantologie.

Als ik daar naar toe ga en ik word doorgestuurd naar een mondhygieniste dan hoef ik mij geen zorgen te maken over het zoeken van eentje, want op deze manier kan ik op hetzelfde adres aankloppen voor meerdere functies.

Ik vind het een goede praktijk ook omdat ze gespecialiseerd zijn in bijvoorbeeld het behandelen van patienten met een angst voor de tandarts, op deze manier kan iedereen geholpen worden en over zijn angst heen gezet worden. Voor deze mensen word er dus een kans aangeboden om toch naar de tandarts te gaan en goed behandeld te worden.

 

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding, Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.