Offertes vergelijken

U kunt veel besparen door het aanbod van verschillende bedrijven die hun dienst aan u willen verkopen te gaan vergelijken. Zo bespaard u geld op de uit te voeren werkzaamheden. Met de crisis die nu nog gaande is, kan ieder huishouden wel wat extra geld kunnen besparen. Bij Kwieq kunt u daarom geheel vrijblijvend meerdere offertes vergelijken. Het wordt voor u eenvoudig om het aanbod van de verschillende bedrijven te gaan vergelijken.

Ervaren specialisten in portefeuille

Kwieq is een site die uw vraag en het aanbod van veel bedrijven in Nederland samen brengt. Op de site kunt u wel uit 40 verschillende branches kiezen waar wij verschillende specialisten op aangesloten hebben. U kunt voor veel klussen dus direct naar onze site komen. Wij hebben bijna elke specialist voor klussen in en om het huis zoals CV ketel installateur, elektricien, loodgieter en deuren en kozijnen leveranciers.

Hoe gaat het in zijn werk?

Bij elke specialist op onze website kunt u een offerte aanvragen, ook kunt u ervoor kiezen om offertes te vergelijken bij meerdere bedrijven. Wij krijgen uw aanvraag voor een offerte binnen en gaan voor u aan de slag. Kwieq zal u offerte aanvraag door gaan sturen naar de specialisten die zich hebben gespecialiseerd in het vakgebied waar u een offerte voor heeft aangevraagd. Zo krijgt u van meerdere specialisten een offerte binnen en kunt u het aanbod gaan vergelijken. Op die manier maken wij het voor u mogelijk om een keuze te maken uit de beste het goedkoopste aanbod. Zo kunt u wel tot 40% op de kosten gaan besparen.

De diensten van Kwieq

Wilt u gebruik gaan maken van de diensten op Kwieq, dan is dit voor u gratis. U kunt vrijblijvend en kosteloos meerder maal een offerte aan gaan vragen. U hoeft niet bang te zijn dat u ergens aan vast zit en kunt rustig een offerte zoeken die bij u past. Bent u opzoek naar een expert die u kan helpen bij uw klus? Dan bent u bij Kwieq aan het juiste adres.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Huis, Tuin en Keuken met de tags , , , . Bookmark de permalink.