Ontspannen met de motorhome op vakantie

Het meest bekende plaatje dat de ultieme vrijheid uitbeeldt, is de cowboy op zijn paard die de zonsondergang in de verlaten prairie tegemoet rijdt. Zo voelt het om met een mobilhome op vakantie te gaan.

Een hotel op wielen
De mobilhome kan men het best omschrijven als een hotel op wielen. Voorzien van alle gemakken. Heerlijke, normale, bedden. Een kookgelegenheid, tv, prima zitgelegenheid, een volwaardige keuken, een toilet en douche. En dat alles rijdend, waardoor je uitermate flexibel bent. Op steeds meer plekken zijn er, naast campings, ook speciale overnachtingsplekken voor mobilhomes. Met name in Duitsland kom je die steeds vaker tegen. Je neemt dus letterlijk jouw hotel mee op vakantie. Minder weer deert je niet, want je zit droog. Eventueel kan de verwarming aan. Bij mooi zonnig weer kan de zijluifel omlaag en kun je volop genieten van de zon.

Luxueus zwerven
Dankzij de motorhome verhuur service van ksa-solutions kun je met het hele gezin of met zijn tweetjes heerlijk zwerven. De ideale vakantie voor mensen die er iets meer uit willen halen dan alleen maar de buurt verkennen. Maar ook voor mensen waarvan de kinderen inmiddels oud genoeg zijn om meer dan die ene camping aan te doen.
Met een mobilhome begint de vakantie namelijk op het moment dat je thuis vertrekt. Kom je in een file terecht of is het ergens mooier dan verwacht en wil je iets langer blijven? Geen nood. Je zoekt op internet de dichtstbijzijnde camping en blijft lekker een dagje hangen. Geen stress, geen gejakker om op tijd ergens te arriveren. Geen hotels onderweg of een onderweg camping. Drukke wegen? Weg van die snelweg en de binnenlanden in. Hotel zoeken? Niet nodig. Dat is allemaal verleden tijd. Dankzij de mobilhome wordt vakantie dat waarvoor het bedoeld is, namelijk het verkrijgen van rust. Genieten, volop tanken en relaxen.

Naast de verhuur van motorhomes is KSA ook gespecialiseerd in de verhuur van aanhangwagens. Zie voor alle details op http://www.ksa-solutions.be/aanhangwagens-verhuur/aanhangwagens-te-huur/.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.