Ontstaan van een Deens merk

Sinds kort heb ik kennis gemaakt met het Deens merk Ferm Living. Afgelopen jaar had ik namelijk Ferm Living behang gekocht voor in mijn nieuwe huis, en sindsdien ben ik mij meer gaan verdiepen in het merk. Het behang is namelijk enorm mooi, en ik was benieuwd of er wat meer informatie over dit merk te vinden was. Uiteindelijk kwam ik bij een enorme webshop met allerlei soorten interieur van het merk Ferm Living. Bovendien stond er ook nog diepere informatie over het merk Ferm Living, zo ook het ontstaan.

Het ontstaan van Ferm Living

Ferm Living werd opgericht door een Deens ontwerpster. Het was in eerste instantie een grafisch ontwerpbureau, maar uiteindelijk is het bedrijf een bedrijf in woondecoratie geworden. Dit gebeurde nadat de ontwerpster haar huis wilde herinrichten, en ze was hiervoor op zoek naar mooi behang, maar kon de juiste behang voor zichzelf maar niet vinden. Uiteindelijk had ze het gevonden, maar toen bleek dit behang veel te duur te zijn. Uiteindelijk besloot ze zelf het behang te maken, met het succes tot gevolg.

Wil je nog meer informatie over Ferm Living behang, en ben jij benieuwd hoe dit behang eruit ziet? Bekijk dan eens de collectie van Ferm Living!

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Mode en Kleding. Bookmark de permalink.