Paco Rabanne Million

Droomt u stiekem van een luxe leven? Ook al is het misschien niet voor u weggelegd, u kunt zich toch glamoureus voelen met de parfum van Paco Rabanne. Het is luxe en rijkdom gevangen in een geur.

 

De visie van een creatieveling

Francisco Rabaneda y Cuervo, kortweg Paco Rabanne, werd in 1934 geboren in het Spaanse Baskenland. Nadat hij moest vluchten voor de Spaanse Burgeroorlog startte hij een nieuw leven in Frankrijk. Daar werd hij al snel bekend als de enfant terrible van de Parijse modewereld. Met zijn creaties lijkt hij als enige doel te hebben om op te vallen. Deze visie komt niet alleen tot uiting in zijn mode maar ook in de parfums die hij later ontwikkelde. Met zijn geurtjes valt u op in de massa. Hiermee weet u zeker dat u wordt herinnerd door de mensen die u ontmoet.

 

One Million voor mannen

Paco Rabanne One Million eau de toilette brengt een vleugje luxe in het leven van de man. Het geurtje is ontstaan in 2008 en meteen werd het een waar verkoopsucces. Het is ontwikkeld voor  echte overwinnaars die sterk in het leven staan. Het zijn mannen die alleen het beste nastreven: ze gaan voor goud. Overal ter wereld staat goud voor status, rijkdom en overwinning. De gouden winnaar heeft iets mysterieus, iets waar anderen jaloers op zijn. En nu hebben ze ook nog One Million. Het bijzondere van het parfum zijn de verschillende geurbelevingen die ontstaan. Het begint met een mix van grapefruit, bloedmandarijn en munt. Daarna komt er een geur vrij van kaneel, rozen en kruidige noten. Hierdoor ontstaat er een unieke combinatie tussen mannelijkheid en sensualiteit.

 

Lady Million voor dames

De parfumlijn Million is er niet alleen voor heren. Lady Million is speciaal voor de vrouw die weet te verleiden. Ze heeft een flinke dosis lef en weet de hele wereld voor zich te winnen met haar charme en humor. Maar bovenal is ze glamoureus en heeft ze klasse. Lady Million wekt een beeld op van luxe, geld en diamanten. Met een combinatie van ingrediënten zoals framboos, jasmijn, honing, citroen en oranje bloesem, is het een zeer vrouwelijk geurtje. Laat u zich verleiden door deze geur?

 

Paco Rabanne bij Parfum For You

Met de parfumlijn Million brengt u wat glamour in uw eigen leven. En dat zit hem niet alleen in de geuren zelf. Want de gouden verpakking mag natuurlijk niet ontbreken bij deze luxe parfums. Million is leuk om te geven en misschien nog wel leuker om te krijgen. Daarom kunt u voor deze geuren terecht bij Parfum For You. Want een beetje luxe maakt het leven een stuk leuker!

Dit bericht is geplaatst in Mode en Kleding, Overig met de tags , , , . Bookmark de permalink.