Pelletkachel kopen voor in huis

De Pelletkachel zijn voor veel deskundigen, de toekomst van hout Verwarming.
De belangrijkste kenmerken die het onderscheiden van alle andere zijn: 1) een grote autonomie 2) kan worden geïnstalleerd zonder een schoorsteen tot aan 3 dak) noodzaak elektrische stroom moet veilig vanaf het begin en de ontwikkeling van deze zeer interessant onderwerp.
Hebben een grote autonomie omdat ze hout niet normaal maar gehakte hout en geperst in de kleine cilinders van een paar mm branden. in diameter en verschillende cm in lengte.
Dit product is vocht zeer slecht (minder dan 8% terwijl de drogere hout 18 heeft %) en vervolgens branden heel goed, verlaten heel weinig as residu en dampen ‘vuile’ bijna nihil (behalve in de paar seconden van power-up van).

Opslag van pellets wordt gedaan in zakken van 15 kg. Dit vergemakkelijkt een gemakkelijke mogelijkheid winkel (geen meer stapels van hout zijn moeilijk te plaatsen) te hanteren bij het laden van de kachel.

Het ‘reservoir’ van de kachel kan houden tot 30 kg pellets voor grotere schijven (gemiddeld die ze variëren van 10 tot 20 kg) en, volgens de macht waarmee u de kachel reist, kan duren van 8 tot 30 uur, zonder aanvullende leveringen (iets onmogelijk met traditionele houten 15 kg!).
De hitte constant blijft, doet niets af aan met het verstrijken van de uren, dan houdt de calorieën, alsof het een gas boiler. In feite, is het de enige eenheid die een autonomie van enkele uren aan hitte geven kan.
De installatie vereist een levensvatbare externe ejector: • via de muur achter het fornuis of lateraal;
• met een gat in het deelvenster;
• het gebruik van een bestaande schoorsteen voor verbrandingsgassen dat absoluut moeten worden uitgezet buiten het huis door een buis van 8 cm in diameter.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.