Pil tegen burn-out bestaat al!

Geluks pil voor mensen met een burn-out bestaat

Gefeliciteerd met je burn-out Marina SchriekWaar de medische wereld al lang naar zoek bestaat al, een gelukspil voor mensen met een burn-out. Marina Schriek schreef er een boek over met de titel `Gefeliciteerd met je burn-out’. In het boek wijst Marina niet de werkgever of de omstandigheden aan als boosdoener maar reikt zij 7 stappen aan om een burn-out  tegen te gaan en te voorkomen. De 7 stappen noemt zij de stralen techniek waarmee zij inmiddels duizenden mensen heeft geholpen om een ander leven te creëren. Medicijnen kunnen je niet van je burn-out  af helpen je zult zelf aan de slag moeten met de handreikingen die in het boek staan beschreven.

De 7 stappen staan voor een methode waarmee iedereen in staat is om een andere focus te krijgen over zijn of haar leven waardoor automatisch andere keuzes kunnen worden gemaakt.

Marina Schriek
De auteur van het boek Gefeliciteerd met je burn-out is ervaringsdeskundige. Ze is tevens autoriteit op het gebied van burn-out geworden. Met de door haar ontwikkelde methode Stralen is iemand in 7 stappen naar het einde van de burn-out periode te leiden. In de afgelopen 20 jaar heeft Marina het talent ontwikkeld om naar het nut van een verstoring te kijken, of dat nu pijnklachten zijn, je leven gewoon niet zo lekker loopt of omdat je in een complete burn-out zit. Marina heeft zich ontwikkeld tot de top van Nederland. Inmiddels zijn er duizenden mensen door haar geholpen.

Gefeliciteerd met je burn-out
Het boek Gefeliciteerd met je burn-out (ISBN 9789079872541) Uitgeverij succesboeken.nl is te koop via de (online) boekhandel, heeft 256 pagina’s, groot formaat (16,5 x 24,5 cm) grote letterd en kost € 19,95.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk met de tags . Bookmark de permalink.