Populaire semi-transparante zonnepanelen

Semi-transparante zonnepanelen zijn nieuw en worden steeds populairder. Waarom? Omdat ze meer lichtgevoelig zijn dan reguliere zonnepanelen. Of te wel: in een dag winnen ze meer energie en dat betekent een nóg lagere energierekening. En een lagere energierekening zorgt ervoor dat u nog eerder uw investering terugwint.

Voor de voordelen

Het idee dat u panelen onder een bepaalde hellingsgraad moet plaatsen is nu van de baan. Semi-transparante zonnepanelen hebben namelijk een gladder oppervlak en kunnen daardoor meer zonlicht opvangen. En daardoor kunt u ze makkelijk plaatsen op elk gewenst dak. Zelfs op uw terrasoverkapping of veranda!
Daarnaast heeft het gladde oppervlak nog een extra voordeel: ze blijven langer schoon.

Voor het optimale rendement

Zelfs bij warmere temperaturen produceren de semi-transparante panelen constanter dan voorgaande zonnepanelen. De opbrengst wordt zo gegarandeerd en haalt u het optimale uit uit uw panelen.

Voor het milieu

Fonteyn Solar is een nieuwe aanbieder van deze lichtgevoelige semi-transparante zonnepanelen. Ze bieden ze los aan, maar ook in volledige pakketten, mét omvormers. En dat tegen aantrekkelijke prijzen. De gunstige prijzen kunnen ze aanbieden omdat tijdens de productie van de panelen zo min mogelijk energie wordt verbruikt. En dat is, net als de zonnepanelen zelf, goed voor het milieu. Wil jij bijdragen aan een gezonde omgeving? Dan zijn semi-transparante panelen ideaal. Daarnaast ontvang je bij de zonnepanelen nog een goede garantie. 90% vermogensgarantie voor de eerste 10 jaar en 80% tot 25 jaar! Daarnaast zijn de zonnepanelen TÜV gekeurd.

Informatie over zonnepanelen van Fonteyn Solar

Vragen over Fonteyn Solar zonnepanelen? Wilt u graag meer weten over de Fonteyn Solar zonnepanelen? Neem contact op via telefoonnummer 0577 456040 of via ons contactformulier. Deze vindt u op: http://www.fonteynzonnepanelen.nl

Dit bericht is geplaatst in Financien, Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.