Praten over de dood? Liever niet!

Voor veel mensen in Nederland heerst nog steeds een taboe op praten over de dood. De Afscheidswijzer heeft zich ten doel gesteld dit taboe te doorbreken en te vervangen door tijdige ori├źntatie op de dood, de uitvaart en alles wat daarop volgt. In dit handzame naslagwerk vindt u informatieve en praktische informatie over de uitvaartopties in uw regio.

Een ieder die, verwacht of onverwacht, een uitvaart moet organiseren komt voor talloze vragen te staan. Begraven of cremeren? Een kist of toch liever een lijkwade? Klassieke uitvaartmuziek? Of toch dat ene mooie popnummer? De Afscheidswijzer informeert op integere en objectieve wijze over zaken die spelen rond de dood, de uitvaart en wat daarna komt. Wanneer er iemand in uw naaste omgeving komt te overlijden, dienen er in hoog tempo allerlei beslissingen genomen te worden. Als de overledene hier niets tot weinig voor geregeld heeft, is het aan de nabestaanden om deze keuzes te maken. Door uw wensen te bespreken helpt u niet alleen uzelf, maar heel belangrijk ook uw dierbaren. Met een door u samengesteld wensenlijstje in handen, hoeven uw dierbaren niet bang te zijn dat ze de verkeerde beslissingen nemen.

In gemeente Utrecht zal er binnenkort een gloednieuwe editie van Afscheidswijzer verschijnen. Daarnaast zal de Afscheidswijzer na succesvolle eerste edities, voor de tweede maal uitgebracht worden in regio Apeldoorn, Amersfoort en Den Haag.

Na de zomer zullen nog een vijftal nieuwe edities uitgebracht worden.

Een wijzer vol met praktische informatie, nieuwe onderwerpen, interessante ontwikkelingen en informatie over aanbieders binnen de uitvaartbranche in uw regio.

Kijk voor meer informatie op www.afscheidswijzer.nl

Dit bericht is geplaatst in Maatschappij, Overig met de tags , , , . Bookmark de permalink.