PrestashopBlog.nl, alles over prestashop!

PrestashopBlog.nl is een blog over de ins- en outs van Prestashop, het beste open source webwinkelsysteem dat momenteel op de markt is. Deze PrestashopBlog.nl is een initiatief van NoviSites Websolutions. NoviSites is gecertificeerd Prestashop partner en weet dus alles over dit webwinkelsysteem.

Alles over PrestaShop!

PrestashopBlog.nl is gevuld met informatie over websites die gemaakt zijn in Prestashop maar ook met informatie over nieuwe features in PrestaShop, uitleg over de installatie of de werking van het modulesysteem. Wilt u ook een webwinkel en bent u op zoek naar de mogelijkheden hiervoor dan is het zeker de moeite waard om eens naar PrestaShop als webwinkelsysteem te kijken.

Fietsvakshop.nl, gebouwd in PrestaShop!

Een voorbeeld van een blog op PrestashopBlog.nl is bijvoorbeeld een post over fietsvakshop.nl. Fietsvakshop is opgebouwd in PrestaShop en is een uniek systeem. Het idee achter fietsvakshop.nl is namelijk als volgt:

Er zijn veel fietsendealers die de stijgende kosten van het pand, magazijn en personeel niet meer aankunnen. Er moet wat veranderen om deze fietsenwinkels te laten overleven. Fietsvakshop is de oplossing. Bij elke dealer komt een tablet in de showroom te staan. Op deze tablet zijn rechtstreeks fietsen en fietsonderdelen te bestellen. Het voordeel hiervan is dat de klant rechtstreekse ondersteuning krijgt van de fietsendealer. Omdat fietsendealers precies weten wat voor onderdelen het beste zijn of welke fiets een klant het beste kan kopen blijft het voor klanten de moeite waard om naar de dealer te gaan maar heeft de dealer een minder groot magazijn nodig. De webshop op de tablets is opgebouwd door NoviSites en in PrestaShop. Benieuwd of een Prestashop webwinkel ook iets voor u is? Neem contact op met NoviSites! www.novisites.nl.

Dit bericht is geplaatst in Computers en Internet. Bookmark de permalink.