Private leasen is de oplossing voor goedkoop autorijden in de economische crisis

Bij private lease leg je niet het totale bedrag neer, maar betaalt u een lage maandelijkse vaste prijs, waarmee alles direct geregeld is. Behalve de brandstof vergoeden wij alle kosten, alles zit dus in het maandbedrag van de lease!

Private leasen is de privé vorm van leasen van een auto, ook wel particulier leasen of lease. Bij leasen koop je geen auto, maar mag je in een auto rijden voor een vast bedrag per maand, het leasebedrag.

Kosten

Vaak zijn de kosten van verzekering, wegenbelasting en onderhoudskosten in de lease. Brandstofkosten moet je wel eigenlijk altijd zelf betalen. Prive lease kan bij vele maatschappijen, waaronder Justlease, Leasen, en PrivateLease.eu.

Leasing betekent dat je in een auto rijdt voor een overeengekomen huurperiode, bijvoorbeeld 24 of 48 maanden, voor een vast maandelijks bedrag. Vaak kun je een nieuwe huurovereenkomst na de huurperiode krijgen. De huurovereenkomst verschilt uiteraard per auto.

Er is nu een behoorlijk zuinige auto om te leasen door weinig te betalen. Hoe is dat mogelijk? Particulier leasen is nu ook beschikbaar voor de zelfstandige automobilist met een baan. PrivateLease.eu betekent prive lease, een bewuste keuze voor een beperkt aantal modellen en vaste modellen. Als gevolg daarvan, hebben we goede inkoopcondities en tegen zeer concurrerende prijzen kunnen we de auto’s inkopen. Beschikbare private lease-auto Bovendien staat er reclame op de leasebak om ervoor te zorgen dat de adverteerder geld bijdraag aan het maandelijkse aflosbedrag.

Voordelen private lease

Private leasing is uitgegroeid tot een zeer aantrekkelijke optie voor mensen die niet (kunnen of willen) een zeer groot kapitaal aan een auto uit te geven. Een grote hoeveelheid in een keer! Dat kan niet iederee opbrengen.

Je hebt daarnaast altijd zekerheid over de terugkerende maandelijkse kosten. Trouwens, ook heb je extra veel gemak met particuliere leasing omdat uw leasemaatschappij alles met garages, verzekering en belasting voor u uitzoekt en voor elkaar fixt. Zelfs hoeft u geen extra belasting te betalen voor prive-lease. Lease je een auto als bedrijf, voor een werknemer dus, dan moet je 14 tot 25 procent bijtelling aftikken per maand. Heeft u problemen met uw auto, zal er altijd alternatief vervoer beschikbaar zijn.

Hier voor kiezen ja of nee?

Een private lease contract. Voor de een is het raadzaam voor de ander minder. Als de hierboven beschreven voordelen een beroep op uw geweten doen, dan is prive leasen echt niks voor jou.

Lees meer over private leasen op www.privatelease.eu

Dit bericht is geplaatst in Financien, Maatschappij met de tags , , , , . Bookmark de permalink.