Schildersbedrijf in de buurt van Almelo

De verhuurders schildersbedrijf in Almelo hebben ook hun verdedigers . In Town & Country , de kunsten redacteur Kevin Conley wierp het debat als een misplaatste uitstorting over een ” tweederangs Picasso ” .

Het debat heeft een ongemakkelijke kloof geopend in de schildersbedrijf in Almelo  stad behoud cirkels . De Landmarks Conservancy geëerd Rosen in 2002 voor het herstellen van een andere belangrijke 1950 kantoorgebouw , Lever House , maar nu in het openbaar beweert de grote kunstverzamelaar verwierp het Picasso gordijn als een ” schmatte ” , een Jiddisch woord voor ” rag ” .

“Ze hebben dit verheven tot iets dat het niet zou schildersbedrijf in Almelo  moeten zijn … iedereen zegt dat ik een hekel aan Picasso , ” Rosen klaagde aan de New York Times vorige maand . ” Maar Ik woon samen met vijf van hen in mijn huis . ”

Rosen, wiens woordvoerder niet oproepen van de Associated Press terug , vertelde de Times dat hij beoogt te verwijderen en herstellen van schildersbedrijf in Almelo  het schilderij , dan beslissen waar het zal gaan . De controverse heeft een stroom van kunst studenten , geschiedenis buffs en andere toeristen getrokken om te kijken naar het doek .

Breen , voor een, is niet verbaasd .

“De meeste mensen erg blij om de grootste schildersbedrijf in Almelo  Picasso in Amerika opknoping in hun gebouw zou kunnen hebben , ” zei ze .

 

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.