Schildersbedrijf in de buurt van Almelo

Met behulp schildersbedrijf Almelo van verschillende methoden om controle over de kosten en de verkoop van zijn bedrijf in de jaren negentig te verbeteren Van Tuinen schilderij was in staat om te verdubbelen de verkoop snel en in 2000, Van Tuinen kocht de winkel op 5035 Meredith in Portage waar het bedrijf is nu gelegen.

Terwijl de meerderheid van Van Tuinen bedrijf uit de residentiële sector komt, het bedrijf ook commerciële rekeningen worden verwerkt, en heeft gewerkt met gebied bedrijven met inbegrip van WMU, Pfizer en Parker Hannefin.

“Sinds we begonnen 40 jaar geleden die we van meer dan 7.000 banen afgesloten hebben,” zei Van Tuinen. “We zijn meestal ongeveer 66 procent residentiële en commerciële 33 procent. De grootste taak die we ooit hebben voltooid was Pfizer gebouw 300. We brachten 6.500 manuren er in 2008. Het werk begon in juli en werd voltooid in November.

“In een typische jaar die wij zal verf de buitenkant van ongeveer 90 huizen, bedrijfspanden en dekken,” zei hij. “We zullen ook compleet ongeveer 100 verfklussen jaarlijks.”

Omringende zichzelf met werknemers die waarde productiviteit, eerlijkheid en motivatie is iets dat Van Tuinen zegt heeft geholpen zijn bedrijf succesvol in heel goede en slechte economische tijden.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.