Snel een slotenmaker nodig?

Zoekt u met spoed een slotenmaker? Slotenmaker Direct staat voor u klaar. Als het nou gaat om sloten vervangen, repareren of openbreken, dan kunt u bij ons terecht. Wij staan altijd voor u klaar. Het vervangen van sloten is voor ons een koud klusje. Wij vervangen graag oude sloten, dit draagt namelijk bij aan de inbraakpreventie van huizen.

Hang- en sluitwerk

Het hang- en sluitwerk van een erkende slotenmaker voldoet aan de strenge voorwaarden en zijn voorzien van een keurmerk. Het Politiekeurmerk Veilig Wonen houdt in dat de sloten zijn getest op hun kwaliteit. Zo kan een goed slot al veel bijdragen een de inbraakpreventie van uw huis. Niet alleen wij weten dat deze sloten niet open te breken zijn, dat weten inbrekers ook. Maak uzelf daarom geen potentieel slachtoffer van inbraak. Laat onze specialisten het juiste hang- en sluitwerk bij u monteren. Als u sloten door ons laat installeren dan kunt u ervan uitgaan dat u vakwerk geleverd krijgt. Tevens hebben de sloten bij ons allemaal unieke sleutels die niet na te maken zijn. Zorg er daarom wel voor dat u geen sleutels kwijt raakt zodat nog wel het huis in kan.

24 uur slotenservice

Mocht u ons dringend nodig hebben in de avond of nacht, dan kunt u ons gewoon bereiken. Wij hanteren namelijk een 24 uur slotenservice. Op die manier hoeft u niet meer bang te zijn dat als u zichzelf heeft buiten gesloten om lang te moeten wacht op iemand met een reserve sleutel. Wij komen er voor u namelijk zo binnen. U hoeft niet lang te wachten want als u belt dan spoeden wij ons naar u toe.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig met de tags , , , , . Bookmark de permalink.