Team ikwilvanmijnautoaf.nl aan start 2013 Scan Covery Trial

Op vrijdag 4 januari staat de equipe van ikwilvanmijnautoaf.nl klaar voor de deelname aan de 2013 editie van de Scan Covery Trial. Deze keer niet alleen als deelnemer maar ook ls sponsor van het evenement. Alle deelnemende auto’s zijn voorzien van een fraaie ‘ikwilvanmijnautoaf.nl’ banner op de achterzijde.

Ruim zeventig auto’s beginnen vrijdag 4 januari aan een rally richting het hoge noorden, waarbij ze sneeuw, ijs en temperaturen ver onder nul trotseren in poging elke etappe op tijd te voltooien. Naast team ikwilvanmijnautoaf.nl zijn er veel interessante teams welke deelnemen aan deze rally. Zo staat bijvoorbeeld het populaire automagazine AutoWeek imet twee auto’s aan de start om verslag te doen.

Ook zal er aandacht worden besteed aan de 2013 Scan Covery Trial in het TV programma Hart van Nederland op SBS6. Ook gaat zangeres Desray van start in team nummer 12.

Start 4 januari 2013 :
SSP Hal Drulaan 7071MB Ulft 10:00h t/m 16:00h

Finish 12 januari 2013 :
’t Heuveltje St. Jansgildestraat 27 7037CA Beek (Montferland) 11:00h t/m 17:00h

Autoinkoop site ikwilvanmijnautoaf.nl steunt de Stichting Twentse Wens Ambulance

Het team van de autoinkoop site ikwilvanmijnautoaf.nl wil iets terugdoen voor de maatschappij en heeft dus besloten om de Stichting Twents Wens Ambulance te steunen in hun tocht om mensen met een langdurige chronische ziekte en/of mensen in hun (pre) terminale levensfase professioneel en comfortabel liggend vervoer aan te bieden ten aanzien van een bepaalde wens of behoefte. Dat kan bijvoorbeeld de wens zijn om voor de laatste keer nog naar de zee te kunnen, of naar het platteland om rust te kunnen vinden ondanks de lichamelijke beperking. Het is erg mooi om een succesvol bedrijf te runnen, maar het is ook erg belangrijk om alles in onze macht te doen om dit soort acties te steunen om anderen mee te laten genieten van het succes van de autoinkoop site.

Dit bericht is geplaatst in Financien, Maatschappij met de tags , . Bookmark de permalink.