Thuis meer uit uw printer halen

Veel mensen hebben thuis een printer staan waar veel gebruik van wordt gemaakt. Maar anders dan bijvoorbeeld op uw werk, is de kwaliteit van de printer meestal lager. Toch is het mogelijk om thuis ook meer uit uw printer te halen, door verschillende onderdelen net wat beter in te richten. Hoe haalt u meer uit uw printer?

Of u nu een printer heeft van Brother, HP, Epson, Xerox of Canon, er is altijd een betere kwaliteit uit te halen. Dat kan door de onderdelen die de printer gebruikt te verbeteren, zoals bijvoorbeeld onderstaande.

Inkt toners vervangen

De printer maakt gebruik van zogeheten inkt toners. Deze cartridges brengen de inkt aan op het papier en zijn dus van essentieel belang. Na verloop van tijd worden deze toners slechter van kwaliteit, omdat de inkt opraakt bijvoorbeeld. Daardoor zullen de kleuren minder overkomen en worden de lijnen minder scherp. Door de inkt toners te vervangen kunt u dit probleem verhelpen.

Beter papier gebruiken

Het papier dat u gebruikt in uw printer is ook van belang. De kwaliteit van het papier bepaalt uiteindelijk hoe de print eruit komt te zien. Door beter printpapier te gaan gebruiken kunt u dit probleem in ieder geval uitsluiten – zo haalt u een betere kwaliteit uit uw printer thuis, en kunt u met een gerust hart al uw documenten afdrukken.

Over Inktotaal

Inkttotaal.nl een vertrouwd adres met een ruim assortiment aan inkt, toners en papier voor uw printer – alles bij elkaar en gemakkelijk te bestellen in de webwinkel.
Dit bericht is geplaatst in Computers en Internet. Bookmark de permalink.