Tips om je kinderdisco goed te laten lopen

Een kind wil graag dat zijn of haar kinderfeestje zo uniek en leuk mogelijk is. Veel ouders organiseren daarom een kinderdisco of een minidisco. Dit valt altijd goed in de smaak bij andere kinderen en tijdens een disco maakt vrijwel iedereen erg veel plezier. Zelfs de ouders kunnen een liedje meedansen.

Kinderdisco’s tips

Wil je wat geld besparen? Dan hebben we waarschijnlijk een leuke tip voor je. Wat dacht je van een gezamenlijk dansfeestje met een vriendje of vriendinnetje die rond dezelfde tijd als jouw kind jarig is? Voor de kinderen is zo’n disco net zo leuk en het bespaart je weer wat geld.

Ballonnen kun je beter niet laten rondslingeren. Kinderen gaan er dan mee voetballen en er tegen aan slaan en zo kan er ruzie ontstaan. Hang ze dus op aan de muren. Een kleine handige tip is: laad je camera op. Zo kun je het feestje vastleggen en later terugkijken. Ook leuk voor later als je kind ouder is. Al is dit tegenwoordig dankzij de komst van de smartphone een vanzelfsprekendheid geworden.

Als je dansspelletjes gaat doen zorg er dan ook voor dat je genoeg prijsjes hebt. Zo kun je een hoop teleurgestelde gezichtjes voorkomen. Bekijk zeker ook eens onze combinaties zoals ballonplooien, een ideale ‘prijs’. Tijdens het dansen en de spelletjes door is het belangrijk dat ze af en toe kunnen uitrusten. Kom dan met kleine hapjes en geef iedereen wat te drinken. Ook is het leuk om dan de stoel van de jarige te versieren, zo voelt de jarige zich extra speciaal.

Creezy kinderdisco!

Dit bericht is geplaatst in Entertainment en Muziek. Bookmark de permalink.