TKB Transportkoeling

TKB is ontstaan door de hechte samenwerking tussen Transportkoeling Apeldoorn (TKA) en Bos Trailerservice. We houden ons bezig met reparatie en onderhoud van transportkoeling en bus airconditioning installaties, dit alles mobiel op locatie, alsook op afspraak in onze werkplaats aan de energieweg 9 te Barneveld. Wij zijn service partner van Mitsubishi Transportkoeling en werken regelmatig voor TRS. Bij grotere reparaties aan trailer koelmachines kunnen we in overleg een huuroplegger aanbieden, ook beschikken we over een haal en breng service voor een zeer aantrekkelijk tarief.

Directie

We opereren merk onafhankelijk. Tevens kunnen we door eigen import verkregen onderdelen, voor zowel Carrier als Thermo King installaties leveren, van een zeer goede kwaliteit, en soms voor een fractie van de door de dealer gehanteerde prijzen. Tevens beschikken we over gereviseerde compressoren, en gebruikte dieselmotoren voor veel type machines. TKB is Stek erkend onder nummer 6136-00 daarnaast zijn we aangesloten bij de branche vereniging koninklijke Metaal Unie, waarvan we de leveringsvoorwaarden hanteren.

Ons team

Marco Tomassen is sinds 16-5-2011 in dienst als servicemonteur. Tevens maken we bij drukte gebruik van monteurs van Bos Trailerservice, vooral Frank Schut, welke beschikt over de benodigde certificaten, om aan koelmachines te mogen werken. Mede eigenaar Ton Koldenhof werkt hoofdzakelijk als servicemonteur, met zijn eigen servicewagen. De afhandeling van de administratie vindt plaats bij Bos Trailerservice. Dat is in het kort TKB transportkoeling!

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Gezondheid en Voeding met de tags . Bookmark de permalink.