Vakantie op het water

Samen met mijn vrouw zijn we afgelopen jaar voor het eerst naar Turkije gegaan. Van vele vrienden hadden wij gehoord dat het een geweldig land is, waar je voor weinig geld veel kunt doen. Bovendien kun je door het hele land heen reizen, en er zijn vele bijzondere plekken in dit land te vinden. Vorig jaar was het dan eindelijk aan ons om het land te verkennen, en dit deden wij door middel van een blue cruise.

Op het water

Mijn vrouw en ik zijn graag op het water, en van vrienden hadden wij al gehoord dat een blue cruise Bodrum een geweldige reis is dat je nooit meer gaat vergeten. Mijn vrouw en ik zijn niet al te gek van de drukke toeristische stranden en willen graag op een rustige manier genieten van de zon, zee en de zomer. Bovendien zit je met meerdere mensen op de boot, waar je al heel snel een klik mee gevonden hebt. Mijn vrouw en ik hebben in de mooiste baaien van Turkije gezwommen.

Wil ook jij een blue cruise vakantie, en ben jij benieuwd wat de kosten van zijn? Klik dan voor meer informatie op de linkjes in dit bovenstaande blog voor meer informatie over blue cruises.

Dit bericht is geplaatst in Reizen en Vakantie, Overig. Bookmark de permalink.