Veilige camping voor kleine kinderen

Ieder jaar gaan wij op vakantie, soms naar het buitenland maar meestal blijven wij toch in Nederland. Veel mensen zien niet in hoe mooi Nederland kan zijn. Er is veel natuur en heel zacht weer. Onze favoriete plek is een camping in Overijssel.

Autovrije camping

Ik heb kleine kinderen en zij vinden het heerlijk om rond te rennen en te spelen op de camping. Ik vind het erg belangrijk dat ze dat ook gewoon kunnen doen zonder zich druk te maken over auto’s. Ik vind een autovrije camping heel erg belangrijk. Je hebt tenslotte echt je auto niet nodig naast je tent.

Zwemmen voor de peuters

Ook vind ik het fijn als er een peuter of kleuterbad aanwezig is zodat mijn kinderen veilig kunnen spelen. Ze kunnen nog niet zo goed zwemmen en zijn heel erg klein, toch wil ik ze vrijlaten en lekker alleen op stap laten gaan. Mijn kinderen zullen niet zomaar in het grote bad gaan maar lekker afkoelen in het peuterbadje vinden ze altijd wel prettig.

Terwijl de kinderen rond huppelen over de camping wil ik lekker kunnen relaxen met mijn Ipadje er bij. Ik heb hier geen internet abonnement bij dus ik vind het fijn als er WIFI op de camping is.

Al deze dingen heb ik gevonden op een camping in Overijssel. Ik vind dit een prachtig ruim opgezette camping. Het is er ruim maar toch knus. Ik ga hier heel graag naartoe

Dit bericht is geplaatst in Reizen en Vakantie, Overig. Bookmark de permalink.