Vervang uw meubilair met Seats and Sofas

Een rode wijnvlek, een vol glas cola, een kinderglas met limonade: dit alles kan ervoor gezorgd hebben dat u een onuitwisbare vlek in uw bankstel hebt. Vooral als u bij aanschaf van uw bank voor een lichte stoffen bekleding hebt gekozen, kan het zijn dat uw bankstel niet meer goed schoon te maken is. Dan is het tijd voor een nieuwe bank! Altijd leuk om weer eens te gaan kijken voor een nieuw interieur. Maar om het nu niet al te duur te maken, is het verstandig voor uw nieuwe zitmeubelen naar Seats and Sofas in Groningen te gaan!

Bij Seats and Sofas Groningen is het iedere werkdag koopavond. Dat houdt in dat u zelf kunt kiezen wanneer u naar de Megastore komt en dat komt natuurlijk goed uit! Als u vijf dagen in de week werkt, is het soms lastig om de zaterdag vrij te plannen en kunt u dus op werkdagen tot negen uur ‘s avonds in de Megastore in Groningen terecht. Kunt u wel op zaterdag, dan is Seats and Sofas geopend van negen uur in de ochtend tot vijf uur ‘s avonds. Uiteraard parkeert u uw auto gratis en voor de deur.

En uw auto zult u nodig hebben, tenminste, als het een auto van een flink formaat is, want Seats and Sofas werkt namelijk met twee minuten levertijd. Dat scheelt weer eens wat ten opzichte van andere woonwinkels! De meeste modellen staan dus gewoon in het magazijn in Groningen op voorraad en kunt u dus direct mee naar huis nemen. Mits uw auto natuurlijk groot genoeg is!

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.