Sloopauto direct verkopen aan Autosloperij Rotterdam e.o.

Wanneer je auto in de regio Rotterdam rijp is voor de autosloperij dan wil je er het liefst zo snel mogelijk vanaf, aangezien de kosten voor je autoverzekering en wegenbelasting gewoon blijven doorlopen. Autosloperij Rotterdam behoed je graag voor deze vorm van geldverspilling en kan jou snel en vakkundig van je oude auto af helpen. Je kunt je sloop auto bij autosloperij Rotterdam gratis aanmelden via internet op www.venauto.nl en telefoon op 0165-559230 of 0683-593429. Autosloperij Rotterdam biedt jou de hoogste all in opkoopprijs. De afdeling Planning zal direct een afspraak met je maken voor het gratis ophalen en afvoeren van je sloopauto in Rotterdam en omstreken wanneer het jou uitkomt, op afspraak.

All in sloopauto ophaaldienst bij Autosloop Rotterdam
De afdeling Inkoop van autosloperij Rotterdam kan door haar jarenlange ervaring gratis je sloopauto naar waarde taxeren. De inkoopprijs die wordt genoemd is altijd inclusief gratis sloopauto transport, gratis RDW erkende vrijwaring en duurzame verwerking. Er zijn geen kleine lettertjes of verborgen kosten achteraf. Bij autosloperij Rotterdam zijn we graag duidelijk, en is de prijs ook echt de prijs die jij contant ontvangt van onze vakbekwame chauffeur bij het ophalen van jouw autowrak in Rotterdam en regio.

Leuk om te weten is dat je sloop auto volgens de strengste milieunormen wordt gedemonteerd en de bruikbare auto-onderdelen worden opgeslagen in het 20.000m2 geautomatiseerd magazijn bij autosloperij Rotterdam.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.