Alles over autoreiniging

Alles voor autoreiniging

Bij Truckwash1 vind je reinigingsproducten voor het interieur en exterieur van je auto en van andere voertuigen. Zo maak je een auto van binnen en van buiten weer zo goed als nieuw. Het is belangrijk om met regelmaat het interieur en exterieur te reinigen. Zo verleng je namelijk ook de levensduur van het voertuig. Je vindt bij ons speciale autoreiniging middelen voor verschillende oppervlakken, zoals: plastic, glas, leder, vinyl, aluminium, chroom, rubber en roestvrijstaal. Er zijn producten die meerdere oppervlakken kunnen reinigen, maar er zijn ook producten die speciaal voor één type oppervlak zijn. Bijvoorbeeld voor het reinigen van lederen bekleding.

Het reinigen van je auto interieur

Het reinigen van auto interieur is net zo belangrijk als het schoonmaken van de buitenkant. Binnen in de auto hopen zich vaak bacteriën op door voedselresten. Ook ontstaan er nare geuren hierdoor welke ook kunnen ontstaan door roken. Het reinigen van het interieur doe je met speciale reinigingsmiddelen, poetsmaterialen en geurmiddelen. Zo zijn er producten voor het dashboard, de bekleding, borstels voor de matten en glasreinigers. Uiteindelijk kies je voor een heerlijke luchtverfrisser, zodat je auto goed blijft ruiken.

Tips voor het reinigen van het interieur

Hier hebben we ook een aantal tips voor je, zodat je interieur mooi en schoon blijft.

  • Stofzuig regelmatig de auto
  • Maak de binnenkant van de ramen schoon met een speciale spray
  • Verwijder vlekken direct en laat deze niet intrekken
  • Maak autobekleding vuilafstotend

Wil je advies over de reiniging?

Op zoek naar advies over het reinigen van in het interieur of exterieur van je wagen? In dat geval kan je altijd contact opnemen met de mensen van Truckwash 1. Deze professionals staan altijd voor je klaar en geven je advies waar je ook echt iets aan hebt!

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Maatschappij. Bookmark de permalink.