Altijd een glashandel in de buurt

Er is veel aanbod van glashandels op het internet te vinden. Het kan soms lastig zijn om een geschikte glashandel te vinden. Hoe weet u nu dat u te maken hebt met een betrouwbaar bedrijf? Kwieq lanceert voor u een nieuw platform waar u snel en eenvoudig het aanbod uit uw eigen regio vergelijkt. Ook kan het MKB bij ons terecht voor online marketing.

Wat is Kwieq?

U komt s’morgens in de woonkamer en u overal glasscherven. Ja hoor, er is weer eens een ruitje ingetikt. Het overkomt u wel vaker want u heeft maar enkel glas. Dit is geen fijn scenario, zeker niet als u daar ook nog de buit van de inbraak bij optelt. Een glashandel kan meteen een nieuwe ruit voor u plaatsen. Bij Kwieq vindt u een vakkundige specialist die gewoon glas bij u plaatst, maar daarnaast ook dubbel en gelaagd glas kan plaatsen. Dan creëert u meer veiligheid. Onze professionals moeten aan hoge eisen voldoen voordat zij in ons bestand worden opgenomen. Zo bent u altijd verzekerd van vakmanschap.

Voor glaszetters

De meeste bedrijven hebben niet genoeg kennis in huis om hun website goed vindbaar te maken voor de consument. Een marketingbureau kan uw pagina in zoekmachines positioneren, dit kost u echter veel geld. Kwieq positioneert uw website in de Google zoekmachine tegen een scherp tarief. Op deze manier kunnen potentiële klanten uw pagina makkelijker vinden. U bent een expert in glas, wij in online marketing. Bij het onderdeel ‘Uw bedrijf op Kwieq’ leest u meer over onze werkwijze.

Stelt u zich eens voor, u woont in Zaandam, typ ‘glashandel Zaandam’ in en u krijgt direct een aantal opties aangereikt. Kwieq brengt vraag en aanbod bij elkaar. U vindt in ons portal altijd een passende aanbieding van een specialist in glas. Interesse in deelname? Vraag meer informatie aan op Kwieq.nl.

Bron: Glashandel Kwieq

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Maatschappij met de tags , , , , . Bookmark de permalink.