Altijd een klussenbedrijf in uw regio

Altijd een klussenbedrijf in uw regio

Iedereen kent het wel, de vervelende klusjes die al jarenlang op de agenda staan. Na lang aandringen van de partner moet het er dan toch maar van komen. De badkamer moet opnieuw betegeld worden, het toilet is aan vervanging toe of het leidingwerk heeft een beurt nodig. Zou het dan niet handig zijn als u een klussenbedrijf in de buurt kan inschakelen? Wij hebben daarvoor de oplossing!

Landelijk netwerk van klussers

Sinds enkele maanden is er een website die een landelijke dekking heeft van klusbedrijven. Dus zoekt u een klusjesman in Amsterdam of een klusjesman in Haarlem. via onze website zijn deze voor u binnen handbereik.

Hoe werkt het?

Via onze website www.klusjesman-expres.nl kunt u makkelijk en snel verschillende offertes aanvragen van klussenbedrijven uit uw regio! Op deze manier heeft u binnen enkele minuten verschillende offertes binnen via de mail en kunt u in alle rust de prijs en kwaliteit verhouding bekijken. Na uw keuze neemt u contact op met het klusbedrijf en zo wordt er direct een afspraak gemaakt. Erg handig dus!

Veel mensen gingen u voor

We wisten dat er vraag in de markt was, maar dat het een succes zou worden van deze omvang hadden we niet voorzien. Veel mensen hebben inmiddels een aanvraag gedaan via onze gratis service en werden met succes geholpen door onze aangesloten klusbedrijven. Enkele reacties vindt u op onze website. Wacht dus niet langer en neem eens een bezoekje aan onze website www.klusjesman-expres.nl.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig met de tags , , . Bookmark de permalink.