Beste autogadgets

Tegenwoordig bestaan er oneindig veel gadgets voor in de auto die je eigenlijk niet nodig hebt. Toch zijn er ook veel gadgets waarvan je het bestaan misschien niet wist en die je uit een lastig pakket kunnen helpen. Gadgets komen in allerlei soorten en maten, door de bomen zie je het bos niet meer. In dit artikel lees je van alles over de beste auto gadgets die er op dit moment zijn.

Hydrofobisch glas
Het klinkt misschien wat futuristisch, maar Kia heeft een auto ontworpen met hydrofobisch glas. Als we het woord hydrofobisch ontleden kan je er heel gemakkelijk achter komen wat het betekend. Hydro betekent water, fobisch betekent bang. Dit glas is dus bang voor water, oftewel, het glas laat het water niet op de ruiten liggen. De meeste ruiten hebben een bolling waardoor de regendruppels er gemakkelijk vanaf kunnen lopen, maar op dit glas blijft het water echt helemaal niet liggen.

Stofzuiger
Je zou het niet verwachten, maar een aantal jaren geleden zijn er een stelletje Honda’s van de band afgerold waarbij een stofzuiger zat ingebouwd in de auto. Heb je kleine kinderen die wel eens een koekje in de auto eten en vervolgens alles onder kruimelen. Dan is de Hondavac de perfecte auto voor jou.

Achteruitrijcamera
In veel auto’s zitten draadloze achteruitrijcamera ingebouwd. Deze technologie wordt veel toegepast, maar hiervoor moet je wel extra betalen. Het zorgt ervoor dat je meer inzicht hebt tijdens het inparkeren en vermindert zo de kans op schade rijden. Dit is erg voordeling en deze gadget kost ook helemaal niet veel geld. Een achteruitrijcamera kopen doe je al vanaf €140.

Door edge protector
In de Ford Edge zitten deur beschermers die voorkomen dat je schade maakt tijdens het open doen van je deuren. Je kent het wel, je staat dicht langs een andere auto geparkeerd en kan de deur nauwelijks open doen omdat je geen kras achter wil laten. Met behulp van de deurbeschermer kan je de deur gerust open doen. Zodra je de deur opent klapt er namelijk een rubbertje naar buiten zodat deze eerst tegen de andere auto aan komt.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.