Bouwbedrijf in Groningen

Als je op zoek bent naar een bouwbedrijf in Groningen waar je van op aan kan ben je bij Bouwbedrijf Zetstra uit Enumatil aan het juiste adres. Door onze ruimschootse ervaring kunnen wij je bij elke bouwklus de helpende hand bieden, of dit nu gaat om renovatie, verbouw of nieuwbouw.

Meer dan een eeuw ervaring

Bouwbedrijf Zetstra is al jaren lang een begrip in Groningen en omgeving. We zijn gevestigd in Enumatil wat mooi centraal ligt tussen Zuidhorn, Leek en Groningen. Wij zijn begonnen aan De Schans in Enumatil, maar inmiddels hebben wij een prachtig pand aan de Westerdijk. Hier hebben wij een kantoor, een magazijn, maar ook een fantastische werkplaats.

Eigen werkplaats voor kwaliteitsgarantie
Dankzij deze eigen werkplaats kunnen wij kwaliteit en duurzaamheid garanderen. We zijn gespecialiseerd in vele bouwmaterialen zoals, plaatmateriaal, cement, steen, kozijnen, zand en grind, maar ook ijzer en ijzerwaren, en isolatiemateriaal. Onze vakkundige kennis in alles omtrent verbouwen, nieuw bouwen, en renoveren zorgt er voor dat wij je vakmanschap kunnen leveren.

Vernieuwing via bouwbedrijf uit Groningen

Ondanks de leeftijd van ons bouwbedrijf uit Groningen blijven we constant vernieuwen om je volledig tot dienst te kunnen staan bij je project. We werken in onze bouwplaats met de nieuwste machines en we blijven up to date met de nieuwste kwalitatieve materialen. Duurzaamheid is bij ons van belang en we gebruiken dus alleen de beste materialen. We blijven vernieuwen om mee te kunnen komen in de 21ste eeuw en op deze manier nogmaals 100 jaar ervaring toe te kunnen voegen aan onze geschiedenis.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.