De interessante prestashop feitjes op Prestashop Blog

Prestashop is het beste webwinkelsysteem dat momenteel op de markt verkrijgbaar is. Zeker met de mogelijkheden van versie 1.5 en 1.6 hebt u een zeer compleet webwinkelsysteem dat ook nog eens gratis is. Op prestashopblog.nl presenteren we de nieuwste webwinkels gemaakt in Prestashop, en de interessantste nieuwe info over Prestashop.

Prestashop, het beste open source webwinkel systeem

Prestashop heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een systeem voor webwinkels dat niet onderdoet, en naar onze mening zelfs beter is, voor andere open source systemen als magento. Prestashop is gratis en open source. Dit betekend dat iedereen de code van Prestashop in mag zien en aan mag passen. Zo wordt Prestashop steeds beter. De ontwikkelaars van prestashopblog.nl zijn ook het enige prestashop gecertifeerde bureau in Nederland.

Multishopsystemen

Prestashop heeft sinds versie 1.5 de mogelijkheid om gebruik te maken van een multishop systeem. Dit betekend dat u onder een back-office verschillende webshops kunt beheren. Zo hoeft u niet telkens over te schakelen van de ene naar de andere webshop en dat bespaart tijd.

Modulaire webwinkel

Een ander voordeel van Prestashop is het overzichtelijke backoffice systeem en de mogelijkheid om gemakkelijk nieuwe modules toe te voegen. Mist u een bepaalde functionaliteit in Prestashop dan is de kans 99% dat er een geschikte module voor bestaat. Deze modules zijn gemakkelijk te implementeren. Ideaal dus want zo kunt u uw website zo ver uitbreiden als u zelf wilt.

 

Dit bericht is geplaatst in Financien. Bookmark de permalink.