Decoratieve wanden zonder moeite in huis of op kantoor

Wie aan een decoratieve wand denkt zal wellicht niet direct denken aan een spanwand of aan een spanplafond. Echter is het gemak waarmee spanplafonds geplaatst kunnen worden een uitkomst voor een ieder die graag wil verbouwen, maar er niet te veel hinder van wil ondervinden. Een spanplafond kan namelijk binnen een dag worden geplaatst en vaak hoeven de meubels niet eens de kamer uit. In dit artikel gaan we wat verder in op de voordelen van de decoratieve wanden en plafonds.
Voordelen van spanplafonds
Zit u eraan te denken om een decoratieve draai aan uw wand of wanden te geven? U zou dat met een spanplafond kunnen realiseren, hieronder sommen we een aantal voordelen voor u op:
● Onderhoudsvriendelijk.
● Spanwanden zijn vochtwerend en chloorbestendig hierdoor zijn ze goed toe te passen in onder andere de badkamer, keuken en het zwembad.
● Spanwanden zorgen ervoor dat alle oneffenheden niet meer zichtbaar zijn. Denk aan het wegwerken van bedrading, verwarmingsbuizen of scheuren in het pleisterwerk.
● U geniet een betere geluids -en warmteisolatie waardoor de akoestiek verbeterd, maar het ook aangenamer wordt in huis. Bovendien bespaart u op uw energierekening doordat er minder warmte verloren gaat.
● U kunt de wand in een kleur naar keuze laten verven, maar u kunt ook een afbeelding naar keuze aanleveren die vervolgens op de wand wordt gedrukt met een speciale druktechniek.
Na het lezen van bovenstaande tips zijn er ongetwijfeld een aantal mogelijkheden door uw gedachten gesprongen. Wat zou mooi staan bij u in huis of op kantoor? Wilt u een bepaalde sfeer realiseren of wilt u graag uw huisstijl in uw interieur verwerken? Met spanwanden, spanplafonds en decoratieve geest lukt dat zeker, maar bij welk bedrijf kunt u terecht?
ACD Spanplafonds
De subtitel verraadt het al een klein beetje. We wijzen u in de richting van ACD Spanplafonds, een onderneming met hart voor de zaak. Om u een beter beeld te geven van de specialiteiten van ACD hebben we hieronder even een lijstje voor u samengesteld:
● In de meeste gevallen hoeven uw meubels niet aan de kant
● Installatie over het algemeen binnen een dag
● Mogelijke integratie van (spot)verlichting, technische én decoratieve elementen
● 15 jaar garantie
● Zelf ontwerpen aanleveren of kiezen uit één van onze vele opties
U raadt het al, met al deze opties kunt u niet om ACD Spanplafonds heen. Wilt u meer weten? Kijk dan eens op de website acd-spanplafonds.be.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken met de tags , , . Bookmark de permalink.