Deuren onderhoud tips van ROMASS

Om ervoor te zorgen dat uw deuren goed en soepel blijven functioneren is het belangrijk om regelmatig deuren onderhoud uit te laten voeren. Door het frequent gebruiken van een deur kan er slijtage ontstaan aan de onderdelen waardoor een deur niet goed meer kan functioneren. Door jaarlijks onderhoud te laten voeren door een gecertificeerde vakman, voorkomt u defecte aan uw deuren en dure reparaties. De monteurs van ROMASS zijn professioneel getraind om alle merken en types deuren te onderhouden.

Deuren onderhoud

Of u nu garagedeuren, sectionaaldeuren, kanteldeuren of roldeuren heeft. Voor de monteurs van ROMASS is dit geen probleem. Al onze monteurs zijn professioneel opgeleid om alle merken en types te kunnen onderhouden en repareren. Deuren onderhoud zorgt ervoor er vroegtijdig ingegrepen kan worden wanneer er een storing dreigt te ontstaan en zorgt ervoor dat de deur in een goede staat blijft verkeren. Onderdelen zoals de veren, motor, kabels, loopwielen worden gecontroleerd op slijtage. De veren worden gesmeerd, zodat ze weer soepel kunnen werken en een langere levensduur krijgen.

Blijkt er tijdens de onderhoudsbeurt dat er onderdelen zodanig zijn versleten, kunnen deze direct vervangen worden. Dit wordt ten alle tijden in overleg gedaan met de klant. De monteurs kunnen indien gewenst, direct de onderdelen vervangen. Ze zijn in het bezit van een servicebus waarin een voorraad aanwezig is van onderdelen. We beschikken over universele onderdelen en originele onderdelen van een deuren fabrikant. Afhankelijk van de wensen van een klant wordt er een nieuw onderdeel geplaatst. Ze stellen de deuren aan het einde van de onderhoudsbeurt weer opnieuw af, zodat ze weer soepel werken.

Onderhoudsbeurt inplannen

Wilt u gebruik maken van de onderhoudsservice van ROMASS? Via onze website kunt u snel en eenvoudig een onderhoudsbeurt aanvragen. Tijdens de aanvraag dient u aan te geven om welk type deur het gaat, en wat uw voorkeursdagen zijn voor de onderhoudsbeurt. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen nemen we contact op om een afspraak in te plannen. Van de gemaakte afspraak ontvangt u per mail een bevestiging.

Meer informatie over onze deuren onderhoud kunt u terug vinden op onze website of contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op 085-7822730.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.