Eat Palazzo en tips voor bij het koken

Geen zin om te koken? Dat is geen probleem. U kunt dan namelijk terecht bij het wereldrestaurant Eat palazzo! op https://eatpalazzo.nl/ kunt u eenvoudig het gehele menu van dit restaurant bekijken of een plaatsje in het restaurant reserveren. Gaat u toch liever zelf aan de slag? Dat kan natuurlijk ook! Met de tips uit dit artikel zet u binnen no-time de lekkerste gerechten op tafel. 

Eigen kruiden kweken

U kunt gemakkelijk uw eigen kruiden kweken die u later kunt gebruiken tijdens het koken. De kruiden kunt u gemakkelijk in de vensterbank of in de tuin zetten. Het kost niet eens veel ruimte. Binnen de kortste keren heeft u verse dille of basilicum in de tuin staan. Dit geeft net dat beetje extra aan het gerecht. 

Zo maak je rood vlees klaar

Rood vlees kunt u het beste bakken in een combinatie van zowel roomboter als olijfolie. De boter zal zorgen dat het vlees een lekkere smaak krijgt en de olijfolie zorgt dat u kunt bakken op hogere temperaturen. Schroei het vlees dicht op een hoge temperatuur. Het dichtschroeien van het vlees zorgt ervoor dat de sappen in het vlees bewaard blijven. Daarna bakt u het vlees voor nog circa 2 tot 3 minuten. Na het bakken kunt u het vlees het beste even laten rusten.

Gebruik de vriezer

Als u wat eten overhoudt dat u heeft gekookt is het verstandig om dit in te vriezen. Door het eten in te vriezen heeft u altijd wat over voor op een dagje dat u niet weet wat u moet eten. Dit voorkomt natuurlijk ook heel veel verspilling van voedsel! De vriezer is ook uitermate geschikt voor het invriezen van fruit. Dit fruit kunt u vervolgens gebruiken om heerlijke smoothies van te maken. Houdt er rekening mee dat u deze producten ook maar maximaal 3 maanden kunt bewaren.

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding. Bookmark de permalink.