Écht handige gadgets

Vandaag de dag hebben we overal gadgets voor. Onze technologie is zo erg doorontwikkeld dat we de technologie tegenwoordig gebruiken om problemen op te lossen die eigenlijk geen problemen zijn. Zo is er een zelfroerende mok en zijn er robotstofzuigers die het handmatig stofzuigen overbodig maken. Gelukkig worden er ook steeds meer gadgets ontwikkeld die wél relevant zijn en vandaag zullen we er daar een paar van bespreken.

 

Clever Dog Smart Camera

De Clever Dog Smart Camera is een innovatieve camera die alle functies heeft die je nodig hebt. Je kunt met deze camera je huis in de gaten houden, ook als je niet thuis bent. Er zit een microfoon en luidspreker in, dus je kunt hem ook als babyfoon gebruiken. Als je ook videobeelden wilt opslaan, kun je er een SD-kaartje instoppen. Aansluiten is heel gemakkelijk, want je hebt alleen maar wifiverbinding, de app en een laptop, tablet of smartphone nodig.

 

Achteruitrijcamera

Een achteruitrijcamera is heel handig voor mensen die moeite hebben met inparkeren of in grote voertuigen zoals campers of bestelbussen rijden. Een groter voertuig is gewoon minder overzichtelijk en met behulp van een achteruitrijcamera camper wordt het gewoon veel makkelijker om overzicht te houden in het verkeer en op de camping. Ook voor beginnende bestuurders die nog niet zo zeker zijn in het verkeer en tijdens het inparkeren, kan een achteruitrijcamera net dat extra steuntje in de rug zijn om tóch de weg op te gaan.

 

Magnetron Cleaner – Angry Mama

Veel mensen gebruiken iedere dag de magnetron, maar de magnetron wordt zeker niet elke dag schoongemaakt. Toch is het belangrijk de magnetron af en toe schoon te maken, want aangekoekte etensresten zien er niet alleen smerig uit, maar ze zijn ook nog eens ongezond. De Angry Mama vul je met water en azijn en zet je voor zeven minuten in de magnetron. De stroom die de Angry Mama ontwikkeld, maakt het makkelijker de voedselresten te verwijderen.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.