Een mediator in Zwolle inschakelen

Een conflict met uw ex-partner, een familielid of iemand in uw straat is niet prettig en praktisch. Natuurlijk wilt u beide dat het conflict snel opgelost wordt, maar beide partijen hebben een ander idee van een goede oplossing. Hulp van een derde is daarom een heel goed idee. Deze kan objectief de situatie bekijken en samen met u tot een gezamenlijke oplossing komen dat is mediation in Almere.

Anders dan een advocaat

Het is natuurlijk ook mogelijk om naar een advocaat te stappen, maar een mediator heeft veel voordelen ten opzichte van een rechtszaak. Ten eerste dat er een gezamenlijke oplossing komt. Niet één oplossing die bedacht is door de rechter, waar sowieso één van de partijen niet achter zal staan. Wantrouwen en vijandigheid is hiervan het gevolg. Een mediator is objectief en zal voor een oplossing zorgen waar beide partijen achter staat. Dit terwijl de kosten laag gehouden worden en u er heel snel terecht kunt voor een afspraak, waardoor het ook weinig tijd zal kosten.

Meer informatie

Ga voor meer informatie over een mediator in Zwolle naar de website om alles te lezen over hoe het werkt, wat hun werkwijze is en hoe u in contact kunt komen met een mediator. Op de website staat contactgegevens zodat u opmerkingen of vragen kunt achterlaten.

Dit bericht is geplaatst in Relatie en Familie. Bookmark de permalink.