Een mooie voorraadkast onder de trap

Ik heb vorige maand een huisje gekocht en ik kan er over een maand al in. Ik ben druk bezig met de inrichting van het huisje, het is vrij kort geleden al verbouwd en er ligt een mooie vloer in. Dit scheelt mij veel werk en ik kan hierdoor direct op zoek naar mooie meubels.

Het is een huisje met aparte kamers, overal zitten gekke hoekjes en leuke inhammetjes. Hierdoor is het huis heel karakteristiek maar wel moeilijk in te richten. Ik wil bijvoorbeeld graag onder de trap wat spullen kwijt als etenswaren enzovoort. Alleen vind ik het heel rommelig ogen als dat zomaar los in de kamer staat.

Ik wilde graag een kast op maat laten maken. Hiervoor ging ik online zoeken. Ik kwam al vrij snel bij Dorst maatmeubel terecht. Dit is een bedrijf dat meubels op maat kan maken. Ik had de maten van de trap keurig opgemeten en doorgeven. Hier heeft hij een mooie kast op maat van gemaakt.

Hij heeft mij een tekening opgestuurd van hoe het gaat worden en ik vind het heel mooi. Het is precies zoals ik het bedoeld had en ik ben zeer tevreden. Ik kan nu al beginnen met de indeling van de kast.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.