Een nieuwe parketvloer

Bent u op zoek naar een nieuwe parketvloer of wilt u een eiken vloer laten schuren? Bij Maerssens Vloerenhuys bent u aan het juiste adres. Maerssens Vloerenhuys heeft eigen geschoold en opgeleid personeel in dienst. Dit personeel legt voor u parketvloeren op een traditionele manier en ambachtelijke wijze. Ook kunt u hier terecht voor gelaagd parket, laminaat en voor het schuren en renoveren van een vloer.

Maerssens Vloerenhuys

Bij Maerssens Vloerenhuys werken ze uitsluitend met de beste producten die aan alle kwaliteitseisen voldoen. Ze leggen voor u alle soorten parket en ze kunnen voor u ook alle soorten parket renoveren. Voor het renoveren van parket, zoals het schuren van uw houten vloer, is vakmanschap en kennis nodig. Bij Maerssens Vloerenhuys hebben ze deze kennis en vakmanschap en zij kunnen u daarom goed van dienst zijn. U kiest voor Maerssens Vloerenhuys omdat u keus heeft uit een enorm breed assortiment aan parket en andere soorten vloeren. Ook leveren zij het parket niet eerder af totdat de beide partijen tevreden zijn. Daarnaast krijgt u de juiste begeleiding en profiteert u van de kwaliteit en advisering.

Houten vloeren renoveren

Bent u benieuwd naar de vloeren van Maerssens Vloerenhuys of wilt u uw houten vloer laten renoveren, bijvoorbeeld schuren? Bij Maerssens Vloerenhuys kunnen ze uw houten vloer schuren. Ga naar de site voor meer informatie of neem contact op en zij helpen u graag verder.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.