Een verkeerd gekozen loopbaan

Een tijdje geleden ben ik afgestuurd voor de studie commerciële economie. Tijdens mijn studie in Utrecht heb ik enorm genoten, en had ik al gauw door dat dit de ideale studie voor mij was. Het sloot volledig aan bij mijn interesses, en alle lessen bleven mij continu boeien. Toch heb ik het idee dat ik niet voor de goede carrière heb gekozen, en om deze reden heb ik contact opgenomen met loopbaancoaching Nederland.

Het maximale uit mijzelf halen

Al in een vroeg stadium merk ik dat ik niet het maximale uit mijzelf haal op mijn werk. Ik ben veel bezig op het kantoor, en doe veel van het werk met de handen, zoals bijvoorbeeld het vele typen op de computer. Toch kan ik veel meer uit mezelf halen zodra er gebruik wordt gemaakt van de mond, en het iets overbrengen naar de klant. Ik ben namelijk gewoon een leuk persoon om te zien, die de mond op de goede plaats heeft staan, en bovendien ook nog heel erg sterk vocaal is. Op deze manier haal ik dus niet het maximale uit mijzelf naar boven.

Wil ook jij loopbaancoaching gezien het feit dat jij denkt dat jij niet het maximale uit jezelf haalt? Klik dan op de linkjes in dit bovenstaande blog voor meer info!

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Maatschappij. Bookmark de permalink.