Elektricien in Almelo en omstreken

Na een carrière elektricien Almelo voor al uw renovaties die opgenomen werken voor Huddersfield bedrijven David Brown, Hopkinsons en Thomas Broadbent, koos Tony een zeer verschillende route als het ging om zijn eigen bedrijf te starten.

“Mijn partner Sharon geregeld een verrassing reis naar Venetië voor mijn 50ste verjaardag,” zegt hij. “Ik werd verliefd op de plaats en met name de koffiecultuur.

“Op het moment, ik had net verloor mijn baan na een rugletsel en ik dacht dat ik een beetje van Venetië aan Huddersfield samen met de koffiecultuur brengen kon.”

Hij is nu de trotse eigenaar van Caffe Venecia op Market Street in Huddersfield.

Het pand, voorheen een meubelwinkel, zijn geheel gerenoveerd tot muurschilderingen van Venetiaans kanaal scènes, comfortabele lederen fauteuils en bar zitplaatsen evenals een teller met decor ontworpen om te lijken op de curven van de Italiaanse stad beroemde gondels. Het dient ook Panini, salade en cakes ter aanvulling van haar assortiment aan koffie en thee.

Financiering van de onderneming, die geopend alleen vorig jaar November, is afkomstig van een NatWest bank lening en een £20.000 Business Enterprise Fund lening georganiseerd door Bradford kamer van Koophandel.

Tony kreeg ook een mentor, Julie Micklethwaite, die nog steeds wordt geleverd in één keer per maand om te zien hoe Tony’s venture vordert.

“Ze is centraal in mijn succes,” zegt Tony. Hij is ook dankbaar voor de steun van NatWest van Ian Hof, die al enthousiast in zijn steun.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.