Gaat u verhuizen?

Heeft u zelf een huis gekocht of gaat u een huis huren? Dan is het verstandig om een verhuis team in te schakelen. Dat scheelt u vele ritjes en dus veel tijd. Maar misschien gaat u wel niet zelf verhuizen maar gaan uw ouders verhuizen naar een senioren woning. Ook dan kunt u optimaal profiteren van onze scherpe verhuis kosten. Een verhuizing is bij ons zo gepiept, geen enkel probleem. Wij hebben ruime ervaring.

Uw ouders verhuizen

Zijn uw ouders al op leeftijd en kunnen ze niet meer voor zichzelf zorgen? Dat is er vervelend en thuishulp is vaak erg duur. Een senioren woning is vaak een goede oplossing, veel hulp en genoeg gezelligheid van leeftijdsgenoten. Maar senioren verhuizen is nog niet gemakkelijk. Waarom niet? Dat komt omdat senioren vaak veel spullen hebben in huis. Mensen op leeftijd hebben vaak hun huis/zolder vol met spullen van vroeger liggen. Een senioren woning is niet zo groot en daar passen lang niet alle spullen in. Zorg er voor dat u voor dat onze verhuis ploeg komt dat de spullen zijn gesorteerd en dat u weet welke spullen mee kunnen en welke niet.

Veel geld kwijt?

Verhuizen duur? Dat hoeft helemaal niet, u schrikt van onze scherpe prijzen. Als u de prijzen ziet heeft u in één keer meer zin om te verhuizen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan om te kijken wat onze prijzen zijn. Ons inschakelen is ook niet moeilijk, u kunt gewoon de telefoon pakken en u kunt met ons een datum doorspreken dat u het beste uit komt. Profiteer van de scherpe prijzen en van een uitstekende hulp. Wij zijn een goedkoop verhuisbedrijf.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig met de tags , , , . Bookmark de permalink.