Garagedeur slot vervangen? Schakel direct een vakman in

Wilt u een garagedeur slot vervangen maar lukt dit niet zelf? Schakel dan direct een vakman van ROMASS in. Om de deur tijdens het vervangen van een slot niet te beschadigen is het van belang dat dit op een nauwkeurige manier wordt uitgevoerd. Om schade te voorkomen adviseren we daarom om altijd een vakkundige monteur in te schakelen. De monteurs van ROMASS zijn professioneel opgeleid waardoor ze alle problemen met een garagedeur kunnen oplossen.

Kosten voor een garagedeur slot vervangen

Het is altijd vervelend als een garagedeur niet goed meer functioneert. Om er weer voor te zorgen dat u weer optimaal gebruikt kunt maken van bijvoorbeeld een garagedeur slot is het belangrijk dat deze vervangen of repareert wordt. Om niet voor grote verrassingen te staan wilt u vaak van te voren weten wat de kosten zijn voor de reparatie. ROMASS kan helaas voorafgaand van de reparatie geen prijsindicatie opgeven. De kosten zijn afhankelijk van de materialen die nodig zijn en hoelang de monteur bezig is met de reparatie. Het is daarom van te voren lastig aan te geven hoe duur het vervangen van een garagedeur slot is.

De monteurs van ROMASS gaan eerst achterhalen wat de oorzaak is van het defect. Zodra de oorzaak bekend is, gaan ze aan de slag om onderdelen indien nodig te vervangen. Na afloop van de de reparatie wordt er een rapportage opgesteld, waarin beschreven staat welke onderdelen er zijn vervangen en welke werkzaamheden er zijn uitgevoerd.

Een monteur nodig voor uw storing?

Wilt u een van de ervaren monteurs van ROMASS inschakelen om een garagedeur of een kanteldeur slot te vervangen? Neem dan direct contact op. U kunt via onze website snel en eenvoudig een online formulier invullen om een reparatie aan te vragen. Door de verschillende stappen in ons formulier in te vullen dient u binnen enkele minuten een aanvraag in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak in te plannen voor de reparatie. Van de gemaakte afspraak ontvangt u een bevestiging per mail.

Op onze website vindt u meer informatie over onze diensten. Wilt u liever telefonisch een storing aanmelden? Geen probleem. Wij zijn bereikbaar op: 085-7822730.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.