Geïmpregneerd tuinhout met Woca

Bent u al bekend met één van de meest verkochte verfsoorten in Nederland? Woca is de nummer één voor natuurlijke houtverzorging, aldus hun eigen slogan. Woca heeft zich de afgelopen jaren zeker bewezen voor houten vloeren en zowel voor binnen als buiten. Verschillende producten zoals tuinhuisjes of schuttingen zijn gemakkelijk te impregneren met deze water gedragen oliesoorten. Het wordt bij verschillende webwinkels aangeboden, maar wordt ook vaak industrieel gebruikt om hout te impregneren. Bekend bij Woca verfsoorten is dat het langdurig blijft zitten, zonder dat het wordt aangetast door weersinvloeden van buitenaf.

Geïmpregneerd tuinhout met Woca

Van belang is dat wanneer u een tuinhuisje of een schutting in uw tuin zet (of laat zetten, in geval u het goed voor elkaar heeft), dat u dit laat impregneren met Woca of een andere verfsoort van dezelfde goede kwaliteit. Het is namelijk erg belangrijk dat de nieuwe houten producten die u in uw tuin zet, bestand zijn tegen het wisselende weer in Nederland (of België). Want, het zou erg vervelend zijn als uw tuinhuis wordt aangetast door regen dat een redelijke zuurtegraad heeft. Het komt niet vaak voor dat er zure regen valt in Nederland of België, maar mocht dit gebeuren dan bent u voorbereid. Er wordt namelijk gezegd dat Woca bestand is tegen zure regen. Dat weten we natuurlijk niet zeker, omdat we niet van één bron uit kunnen gaan.

Kwaliteit staat voorop bij Woca

Wilt u meer informatie over Woca, neem dan gerust eens contact op met een van onze partners. Of bekijk de verf leveranciers lijst die wij voor u hebben samengesteld. Mocht u vragen hebben, dan beantwoorden wij deze natuurlijk graag.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.