Geniet van het gemak van online facturen

Tegenwoordig is bijna alles digitaal. Er is echter iets opvallends wat in de meeste gevallen niet altijd digitaal gaat, terwijl het een stuk makkelijker zou zijn als dit wel áltijd het geval was. Niet alleen makkelijker als bedrijf, maar ook voor u. Ik heb het over een factuur. Bekend bij iedereen. Als een factuur nou eens door een bedrijf op internet snel in elkaar kon worden gezet en vervolgens digitaal kon worden verstuurd naar de klant, zou dit veel makkelijk zijn. Dit kan nu door middel van de software voor facturen van Workspace.

Over de software

Registreer en/of log in op Workspace om direct aan de slag te kunnen. Nadat u bent ingelogd kunt u documenten openen en aanpassen. Met de software kunt u een factuur en/of een offerte maken. U kunt uw eigen huisstijl van uw bedrijf toevoegen en allerlei andere aanpassingen doen. Zo krijgt u een overzichtelijk factuur of offerte die direct herkend zal worden door uw klant. Als de factuur of offerte af is kunt u deze naar u klant versturen via internet en kan de klant ook via internet reageren op dit document. Heel erg makkelijk dus.

Begin direct

Ga nu naar de website van Workspace en geniet ook van de online facturen. Voor vragen en opmerkingen kunt u gebruik maken van de contactgegevens.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Financien. Bookmark de permalink.